Zoekmachine optimalisatie

De naam zoekmachine optimalisatie geeft al een beetje prijs wat het inhoudt. Door te techniek en content van jouw website te optimaliseren voor Google zal deze hoger in de zoekresultaten komen. Daardoor komen en meer bezoekers op jouw website. Al deze nieuwe bezoekers zijn potentiële klanten voor jouw bedrijf.

Een website optimaliseren voor zoekmachines kan erg lastig zijn wanneer je geen ervaring hebt. Wil je meer bezoekers op je website door de vindbaarheid te verbeteren? Vennix Multimedia & Organisation kent alle fijne kneepjes van SEO en zal jouw website optimaal inrichten voor zoekmachines.

"Zoekmachine optimalisatie wordt in het engels ook wel Search Engine Optimalisation (SEO) genoemd."

Zoekmachine Optimalisatie

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO) zo belangrijk is

Het meeste zoekverkeer kan op je website genereren door organische zoekresultaten, zoals via Google. Dit zijn bezoekers waar je niet voor hoeft te betalen(advertenties). In de meeste gevallen zijn dit bezoekers die specifiek naar jouw dienst of product op zoek zijn. Daarom is het erg belangrijk om jouw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen.

"De meeste mensen klikken niet verder dan de eerste pagina van Google (de top 10 resultaten)"

 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

De belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie worden door Vennix Multimedia & Organisation behandeld. Jouw website zal gevonden worden op de trefwoorden die voor jouw website interessant zijn, of te trefwoorden waar jij op gevonden wil worden. Lees hier onder verder om te zien wat SEO inhoud.

 

Techniek

Als eerste gaan wij aan de slag met de techniek van de website. Door de techniek op de website te optimaliseren zal de (laad)snelheid van de website verbeteren. Hierdoor krijgt jouw website een hogere positie in Google. Je kan hierbij denken aan afbeelding optimalisatie,  bestanden comprimeren, browsercaching en nog veel meer.

 

Aanmelden Google

Ten tweede zal Vennix Multimedia & Organisation jouw website aanmelden bij alle relevante tools van Google.
Denk bijvoorbeeld aan:

  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • Google My Business

 

Tekst Optimalisatie

Tot slot, wanneer de basis goed is,  zal er een trefwoorden onderzoek uitgevoerd worden. Door per trefwoord te kijken hoeveel maandelijkse zoekresultaten deze oplevert is te bepalen welke zoektermen interessant zijn voor jouw website. Vervolgens zullen de teksten van jouw website hier op worden aangepast. Op deze manier krijg je de meeste bezoekers op jouw website.

 

Blijvend Resultaat

Wanneer je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines geeft dit een aardig blijvend resultaat. Daardoor kan je op de langere termijn veel bezoekers/klanten naar je website trekken. Bezoekers op je website waar je niet meer voor hoeft te adverteren.

 

Lopend Proces

Zoekmachine optimalisatie is een lopend proces. Je website staat niet binnen 1 week boven aan in Google. Meestal gaat hier meer tijd over heen. Voor de beste resultaten zal jouw website in de gaten gehouden worden(monitoring). Maandelijks worden de posities binnen Google bekeken en word er gezocht naar nieuwe mogelijkheden en verbeterpunten.

 

Prijzen

Zoekmachine optimalisatie al vanaf €200,- euro. Heb je interesse om jouw website te laten optimaliseren voor zoekmachines? Neem dan gerust hier contact op met Vennix Multimedia & Organisation.

Website laten maken - Logo Vennix

Neem vrijblijvend contact met mij op

Wil je door Vennix Multimedia & Organisation je website laten optimaliseren in Tilburg en omgeving? Dan kan  je via het contactformulier contact met mij opnemen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Samen gaan wij dan bekijken waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen toepassen op jou nieuwe website. Ook als je nog niet helemaal zeker weet of je jouw nieuwe professionele website wilt laten maken kun je contact opnemen. Dit is namelijk altijd 100% vrijblijvend!

 

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op en ik zal kijken wat ik voor je kan doen, ik help je graag verder! Wanneer je in jouw website wil laten optimaliseren voor zoekmachines in Tilburg dan kan ik langskomen voor een persoonlijk gesprek.