Zoekmachine optimalisatie (SEO) Uitbesteden

De naam zoekmachine optimalisatie geeft al een beetje prijs wat het inhoudt. Door te techniek en content van jouw website te optimaliseren voor Google, zal deze hoger in de zoekresultaten komen. Daardoor komen er meer bezoekers op jouw website. Deze nieuwe bezoekers zijn potentiële klanten voor jouw bedrijf! Wil je graag SEO uitbesteden? Neem dan direct contact met ons op.

Zelf een website optimaliseren voor zoekmachines is erg lastig wanneer je geen ervaring hebt. Wil je meer bezoekers op je website door betere posities in Google? Vennix Multimedia & Organisation kent de fijne kneepjes van SEO en richt jouw website optimaal in voor zoekmachines.

"Zoekmachine optimalisatie wordt in het engels ook wel Search Engine Optimalisation (SEO) genoemd."

Zoekmachine Optimalisatie

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO) zo belangrijk is

Het meeste zoekverkeer kan op je website genereren door organische zoekresultaten, zoals via Google. Dit zijn bezoekers waar je niet hoeft te betalen(advertenties). In de meeste gevallen zijn dit bezoekers die specifiek naar jouw dienst of product op zoek zijn. Daarom is het erg belangrijk om jouw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen.

"De meeste mensen klikken niet verder dan de eerste pagina van Google (de top 10 resultaten)"

 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

De belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie worden door Vennix Multimedia & Organisation behandeld. Jouw website zal ranken op de trefwoorden die voor jouw bedrijf interessant zijn, of trefwoorden waar jij op gevonden wil worden. Lees hier onder verder om te zien wat SEO uitbesteden aan Vennix Multimedia & Organisation inhoud.

 

Techniek

Als eerste gaan wij aan de slag met de techniek van de website. Door de techniek op de website te optimaliseren verbetert de (laad)snelheid van de website. Hierdoor krijgt jouw website een hogere positie in Google. Denk hier bijvoorbeeld aan afbeelding optimalisatie,  bestanden comprimeren, browsercaching en nog veel meer.

 

Aanmelden Google

Ten tweede meldt Vennix Multimedia & Organisation jouw website aan bij alle relevante tools van Google.
Denk bijvoorbeeld aan:

  • Analytics
  • Search Console
  • My Business

 

Tekst Optimalisatie

Tot slot, wanneer de basis goed is,  voeren wij een trefwoorden onderzoek uit. Door per trefwoord te kijken naar de maandelijkse zoekresultaten en de concurrentie, bepalen wij welke zoektermen interessant zijn voor jouw website. Vervolgens passen wij de teksten van jouw website hier op aan. Op deze manier krijg je de meeste bezoekers op jouw website.

 

Langdurig Resultaat

Wanneer jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines geeft dit een redelijk blijvend resultaat. Daardoor zal je op de langere termijn veel bezoekers/klanten naar je website trekken. Dit zijn potentiële klanten waar je niet meer voor hoeft te adverteren.

 

Lopend Proces

Zoekmachine optimalisatie is een lopend proces. Je website staat niet binnen 1 week boven aan in Google. Meestal gaat hier meer tijd over heen. Voor het beste resultaat houden wij jouw website in de gaten en sturen wij waar nodig bij (SEO monitoring). Maandelijks worden de posities binnen Google bekeken en word er gezocht naar nieuwe mogelijkheden en verbeterpunten.

 

Prijzen

SEO uitbesteden kan al vanaf €200,- euro. Heb je interesse om jouw website te laten optimaliseren voor zoekmachines? Neem dan gerust hier contact op met Vennix Multimedia & Organisation.

Website laten maken - Logo Vennix

Neem vrijblijvend contact met mij op

Wil je door Vennix Multimedia & Organisation je website laten optimaliseren in Tilburg en omgeving? Neem dan via het contactformulier contact met mij op. Ik neem dan zo snel mogelijk jouw vraag in behandeling. Samen bekijken wij waar online de meeste kansen liggen. Daarna doe ik een voorstel hoe we dit kunnen uitvoeren op jou website. Ook als je nog niet helemaal zeker weet of je jouw SEO wil uitbesteden kun je contact opnemen. Dit is namelijk altijd 100% vrijblijvend!

 

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Ik zal kijken wat ik voor jou kan betekenen, ik help je graag verder! Wanneer je in jouw website wil laten optimaliseren voor zoekmachines in Tilburg dan kom ik langs voor een persoonlijk gesprek.